Zelfstandig ondernemer en letselschade

Heeft u als zelfstandig ondernemer letselschade opgelopen? Dan zijn de gevolgen voor u meestal zeer ingrijpend. Vaak zijn er grote gevolgen voor uw omzet en resultaat en kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komen. Klik hier voor meer informatie.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan ingrijpende gevolgen voor u hebben, waarbij u licht tot ernstig letsel kunt oplopen. In het verkeersrecht gelden bijvoorbeeld soepele regels voor fietsers en voetgangers. Wij helpen u hier graag verder.

Bedrijfsongeval

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Neemt u hier contact met ons op, wij helpen u verder.

Kosten advocaat?

In vrijwel alle letselschadezaken kunnen wij alle advocaatkosten (ook de kosten van een medisch adviseur) verhalen op de tegenpartij. Mochten deze kosten niet volledig worden vergoed, dan maken wij vooraf met u afspraken. U wordt dus niet achteraf geconfronteerd met een hoge rekening van uw advocaat, een geruststellende gedachte.

U vraagt zich natuurlijk af hoe het mogelijk is dat ons kantoor bij letselschadezaken kosteloos voor u kan werken. Hoe dat kan? In de wet en rechtspraak is vastgelegd dat de aansprakelijke partij (meestal een verzekeraar) uw schade dient te vergoeden. De buitengerechtelijke kosten worden bij letselschadezaken ook als een schadepost gezien, zodat het inschakelen van ons kantoor u niets kost.

Meer weten? Neemt u hier vrijblijvend contact met ons op.