Zelfstandig ondernemer en letselschade

Heeft u als zelfstandig ondernemer letselschade opgelopen? Dan zijn de gevolgen voor u meestal zeer ingrijpend. Vaak zijn er grote gevolgen voor uw omzet en resultaat en kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komen. Klik hier voor meer informatie.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan ingrijpende gevolgen voor u hebben, waarbij u licht tot ernstig letsel kunt oplopen. In het verkeersrecht gelden bijvoorbeeld soepele regels voor fietsers en voetgangers. Wij helpen u hier graag verder.

Bedrijfsongeval

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Neemt u hier contact met ons op, wij helpen u verder.

Loonschade

Is uw werknemer arbeidsongeschikt geraakt door een ongeval? Dit is niet alleen heel vervelend voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Als werkgever bent u namelijk verplicht loon tijdens ziekte door te betalen en u kunt te maken krijgen met extra re-integratiekosten (kosten van de arbodienst, omscholing van de werknemer, aanpassing van de werkplek etc.).

Indien het ongeval van uw werknemer is veroorzaakt door een derde (o.a. bij verkeersongevallen, medische fouten etc.) kunt u het nettoloon en andere kosten op deze derde partij (meestal een verzekeraar) verhalen. Dit heet loonregres. Het verhalen van deze kosten voor u doen wij kosteloos, wij kunnen namelijk onze kosten bij de aansprakelijke partij (meestal een verzekeraar) indienen.

Wij nemen u deze zorgen graag – kosteloos – uit handen en een adequate loonregresregeling is gegarandeerd. Bovendien kunnen wij bekijken op welke wijze wij uw werknemer snel, indien mogelijk, kunnen re-integreren. Neemt u hier vrijblijvend contact op, dan praten we verder…

Meer info: