Zelfstandig ondernemer en letselschade

Heeft u als zelfstandig ondernemer letselschade opgelopen? Dan zijn de gevolgen voor u meestal zeer ingrijpend. Vaak zijn er grote gevolgen voor uw omzet en resultaat en kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komen. Klik hier voor meer informatie.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan ingrijpende gevolgen voor u hebben, waarbij u licht tot ernstig letsel kunt oplopen. In het verkeersrecht gelden bijvoorbeeld soepele regels voor fietsers en voetgangers. Wij helpen u hier graag verder.

Bedrijfsongeval

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Neemt u hier contact met ons op, wij helpen u verder.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan ingrijpende gevolgen voor u hebben. Bij een verkeersongeval kunt u lichamelijke beperkingen oplopen variërend van licht tot ernstig letsel. Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval en heeft u letselschade opgelopen? Dan is het van belang dat u een advocaat inschakelt die u bijstaat bij het verhalen van letselschade.

Bij verkeersongevallen geldt een apart aansprakelijkheidsregime. Vooral voor fietsers en voetgangers biedt de wet en de rechtspraak een vergaande bescherming, de zogenaamde zwakkere verkeersdeelnemers.

Neemt u vrijblijvend hier contact op voor meer informatie.