Zelfstandig ondernemer en letselschade

Heeft u als zelfstandig ondernemer letselschade opgelopen? Dan zijn de gevolgen voor u meestal zeer ingrijpend. Vaak zijn er grote gevolgen voor uw omzet en resultaat en kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komen. Klik hier voor meer informatie.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan ingrijpende gevolgen voor u hebben, waarbij u licht tot ernstig letsel kunt oplopen. In het verkeersrecht gelden bijvoorbeeld soepele regels voor fietsers en voetgangers. Wij helpen u hier graag verder.

Bedrijfsongeval

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Neemt u hier contact met ons op, wij helpen u verder.

Zelfstandig ondernemer

Heeft u als zelfstandig ondernemer letselschade opgelopen? Dan zijn de gevolgen voor u meestal zeer ingrijpend. Vaak heeft dit rechtstreekse gevolgen op uw omzet van uw onderneming en uw financiële situatie. Het is daarom van groot belang dat u tijdig een advocaat inschakelt die u behulpzaam kan zijn tijdens het letselschadetraject. Van belang daarbij is dat de continuïteit van uw onderneming gewaarborgd blijft, u tijdig de medische behandelaren bezoekt en er tijdig een financieel voorschot wordt aangevraagd.

Letselschade bij zelfstandig ondernemers is een zeer specifiek juridisch en financiëel terrein, welke Van de Kraats Advocatuur uitstekend beheerst. Wist u bovendien dat Van de Kraats Advocatuur over een eigen rekenbureau beschikt? Wij zijn u graag – kosteloos – behulpzaam.

Neemt u hier vrijblijvend contact op, dan praten we verder…