Second opinion

Twijfelt u aan de deskundige behandeling van uw dossier? Haalt uw belangenbehartiger wel het maximale uit uw zaak? Verloopt uw letselschadetraject moeizaam en traag?

Soms heeft u de behoefte om uw dossier te laten toetsen door een andere belangenbehartiger, zeker als de financiële belangen voor u groot zijn. Van de Kraats Advocatuur biedt u de mogelijkheid voor een gratis second opinion en helpt u graag verder.

Neemt u hier vrijblijvend contact op, dan praten we verder.

Heeft u reeds een rechtsbijstandsverzekering afgesloten?

In het geval u al een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten kunnen wij u ook van dienst zijn. Een veel gehoorde klacht van slachtoffers is dat zij ontevreden zijn over de dienstverlening door hun rechtsbijstandsverzekeraar. Slachtoffers vinden het prettiger om zich te laten bijstaan door een advocaat die meer betrokken is bij hun zaak en altijd direct bereikbaar is, zodat het slachtoffer niet als een dossiernummer wordt behandeld. Een veel gehoord standpunt van rechtsbijstandsverzekeraars is dat het u geld kost indien u op eigen initiatief een advocaat inschakelt. In letselschadezaken ligt dit anders. Vrijwel altijd kunnen wij kosteloos uw zaak overnemen van de rechtsbijstandsverzekeraar, omdat de aansprakelijke partij (meestal een verzekeraar) onze kosten dient te vergoeden.

Wilt u meer weten? Neemt u hier vrijblijvend met ons contact op om uw mogelijkheden te bespreken.