Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade advocaat Deventer

Een letselschade advocaat in Deventer. U wilt er liever geen gebruik van hoeven maken. Het betekent namelijk dat u slachtoffer bent geworden van een ongeval. Door een ongeval kunt u (ongevraagd) geconfronteerd worden met lichamelijke en psychische klachten. U kunt hierdoor arbeidsongeschikt raken of andere schade lijden.

Een ongeval, in welke vorm dan ook, kan verstrekkende gevolgen voor u hebben. Het inschakelen van juridische hulp is een van de beste stappen die u in zo’n situatie kunt ondernemen. Wist u bovendien dat het inschakelen van een letselschadeadvocaat in Deventer u in de meeste gevallen niets kost?

Van de Kraats Advocatuur is werkzaam in de regio Deventer en is gespecialiseerd in letselschade. Wij staan u graag – kosteloos – bij en zorgen voor een optimale schadevergoeding.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade advocaat Deventer?

Ik wil meer informatie »

Verschillende soorten letselschades mogelijk

Er bestaan diverse soorten ongevallen, zoals verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, ongevallen met dieren en ongevallen met gebrekkige producten. Er gelden veel verschillende regels voor het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van een ongeval. Van de Kraats Advocatuur legt u graag uit op welke wijze de veroorzaker van een ongeval aansprakelijk kan worden gesteld, zodat uw rechten veilig worden gesteld. Na een ongeval is het inschakelen van een letselschade advocaat in Deventer één van de eerste zaken die u in zo’n situatie dient te doen.

Letselschade advocaat in Deventer zoeken

Bent u slachtoffer van een ongeval in Deventer, dan is het belangrijk dat uw belangen worden behartigd door een letselschade advocaat die betrokken is bij uw zaak. Bij Van de Kraats Advocatuur staan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid voorop.

De letselschade advocaat van Van de Kraats Advocatuur is werkzaam in Deventer en bezoekt u graag thuis. Daar kan een inventarisatie worden gemaakt van uw letsel en de schade. Vervolgens neemt uw letselschade advocaat in Deventer de zorg uit handen door de veroorzaker van het ongeval (meestal een verzekeraar) aansprakelijk te stellen en de schaderegeling verder op te pakken. Gedurende het gehele traject wordt u door ons team nauwgezet op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Wij proberen uw zorgen weg te nemen, zodat u zich kunt concentreren op uw herstel.

Lees meer over letselschade »

Advocatenkantoor voor gratis juridisch advies

Het team bij Van de Kraats Advocatuur bestaat overigens niet alleen uit een letselschade advocaat in Deventer, maar ook uit een medisch adviseur en een financieel specialist. De medisch adviseur beoordeelt uw letsel en de prognose van uw letsel naar de toekomst. De letselschade advocaat en de financieel specialist begroten uw schade, ook voor de toekomst. Samen zorgen zij ervoor dat uw letselschadezaak optimaal geregeld wordt.

Is dat niet duur, zo’n team van specialisten in verschillende disciplines? Voor u niet. De regelgeving schrijft namelijk voor dat deze kosten voor rechtsbijstand die u maakt (het o.a. het inschakelen van de letselschade advocaat, medisch adviseur en financieel expert), door de verzekeringsmaatschappij moeten worden vergoed. Hierdoor wordt deze schadeposten, net als de overige schade die u lijdt, vergoed door de verzekeraar van de veroorzaker. Het inschakelen van een letselschade advocaat in Deventer is dus gratis voor u. Wel zo geruststellend.

Letselschade advocaat in Deventer inschakelen

Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid staan bij Van de Kraats Advocatuur voorop. Het team van dé letselschade advocaat in Deventer staat voor u klaar en u bent gegarandeerd van een optimale schadevergoeding.

Twijfel daarom niet langer en meld u na uw ongeval direct aan bij onze letselschade advocaat in Deventer. Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe sneller wij voor u aan de slag kunnen. Direct kennismaken? Dat kan geheel vrijblijvend. Bel voor een afspraak naar 0547 – 38 23 77 of mail naar info@vandekraatsadvocatuur.nl. We helpen u graag verder.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton