Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade advocaat Gelderland

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan soms grote gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld langdurig arbeidsongeschikt raken of u moet medisch kosten betalen of u heeft hulp in de huishouding nodig. U lijdt dan letselschade. Dan komt hulp van een letselschade advocaat in Gelderland goed uit.

Advocatenkantoor Van de Kraats Advocatuur, werkzaam in de regio Gelderland, biedt u kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bij het afhandelen van de juridische gevolgen van een ongeluk. Ons advocatenkantoor bestaat uit een advocaat, een juridisch- en medisch adviseur en een rekenkundig expert die er samen voor zorgen dat uw zaak optimaal wordt geregeld. Wist u bovendien dat het inschakelen van een letselschade advocaat in Gelderland u in de meeste gevallen niets kost?

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade advocaat Gelderland?

Ik wil meer informatie »

Letselschade advocaat in Gelderland nodig?

U kunt letsel oplopen door verschillende ongevallen, bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ongeval met een dier. In al deze gevallen kunt u letsel oplopen en hierdoor schade lijden. Dit heet letselschade. Van de Kraats Advocatuur helpt u bij het claimen van uw schade.

Het is goed om te weten dat onze letselschade advocaat in Gelderland uw schade zelfs kosteloos kan afhandelen. De kosten van rechtsbijstand moeten worden vergoed door de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij, zodat het inschakelen van een letselschade advocaat u namelijk niets kost. Dit is in de wet en in de rechtspraak ook vastgelegd. De hulp van uw letselschade advocaat in Gelderland kost u dan niets.

Advocatenkantoor letselschade in Gelderland

Tijdens een letselschadezaak komen er vele aspecten aan de orde, waarbij Van de Kraats Advocatuur de schadeafhandeling op zich neemt en u zich bezig kunt houden met uw herstel.

Als slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeersongeval gaat u een onzekere periode tegemoet. U lijdt bijvoorbeeld schade door medische kosten, arbeidsongeschiktheid of hulp in de huishouding. Bovendien bent u zonder deskundige hulp overgeleverd aan de verzekeringsmaatschappij van uw tegenpartij en dat is meestal niet in uw belang. Wij behartigen – kosteloos – uw belangen en beoordelen de haalbaarheid van uw claim en uw schade.

Lees meer over letselschade »

Juridische hulp inschakelen bij advocaat

Na een ongeval bezoeken wij u thuis om uw zaak te inventariseren welke schade u lijdt en gaat lijden. Verder geven wij inzicht in het proces dat wij met u ingaan. Wij informeren u dan ook over de voortgang van het traject.

Vervolgens nemen wij contact op met de verzekeraar van de veroorzaker. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, komt uw schade voor vergoeding in aanmerking. Samen met de medisch adviseur en de rekenkundig expert wordt beoordeeld welk letsel en schade u heeft opgelopen naar aanleiding van het ongeval. De kosten hiervan worden dan geclaimd bij de verzekeraar.

In de tussentijd krijgt u gedurende het herstelproces een financieel voorschot op uw uiteindelijke vergoeding, zodat u deze kosten niet zelf hoeft voor te schieten en zich financieel geen zorgen hoeft te maken.

Rechtsbijstand voor slachtoffers

Wanneer u letsel oploopt dat is veroorzaakt door een ander, kunt u in veel gevallen kosteloos een letselschadezaak opstarten.

Van de Kraats Advocatuur is hét adres voor een letselschade advocaat in Gelderland. Ons kantoor bezit de keurmerken op het gebied van letselschade. Kwaliteit, gratis rechtsbijstand en persoonlijke betrokkenheid staan bij Van de Kraats Advocatuur hoog in het vaandel.

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval met een dier of een medische fout, neemt u dan contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Letselschade in Gelderland

Meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar op nummer 0547-382377 of per e-mail info@vandekraatsadvocatuur.nl.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton