Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade Overijssel

Bent u op zoek naar een letselschadeadvocaat in Overijssel? Van de Kraats Advocatuur staat graag voor u klaar. Wij weten als geen ander hoe vervelend het kan zijn om letselschade op te lopen na een ongeval. Als slachtoffer van een ongeval wordt u (ongevraagd) geconfronteerd met letsel en schade. Een letselschadetraject is een ingewikkeld proces. Een betrokken letselschade-expert is dan belangrijk, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Het is na een ongeval belangrijk dat u uw belangen tijdig veilig stelt om financiële narigheid te voorkomen. Bij Van de Kraats Advocatuur behartigen wij graag kosteloos uw belangen en zorgen voor een optimale schaderegeling.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade Overijssel?

Ik wil meer informatie »

Letselschade Overijssel

Een ongeval kan gebeuren in verschillende soorten situaties. Een verkeersongeval, een bedrijfsongeval en/of een medische fout zijn meestal de meest voorkomende. Een ongeval kan nare gevolgen voor u hebben. Naast de klachten en beperkingen die u oploopt na een ongeval, spelen diverse financiële aspecten na een ongeval ook een rol. Bent u slachtoffer van een ongeval in Overijssel? Wacht niet te lang en stel uw belangen veilig. Neemt u vrijblijvend contact met Van de Kraats Advocatuur op om u te laten adviseren.

Rechtshulp bij letselschade

In bijna alle gevallen kunt u gratis onze advocaat in Overijssel inschakelen. De kosten hiervan worden verhaald op de tegenpartij. De tegenpartij dient namelijk naast de door u geleden schadevergoeding, ook de kosten van rechtsbijstand te voldoen. Zo kunt u gebruik maken van een gespecialiseerd letselschade advocaat in de omgeving Enschede of Hengelo, zonder dat het u iets kost.

Van de Kraats Advocatuur, werkzaam in de regio Overijssel, heeft een eigen rekenkundig expert en een medisch adviseur die uw letsel en schade in kaart brengen. Verder wordt er door middel van de samenwerking met de verschillende disciplines beoordeeld welke schade u in de toekomst mogelijk nog gaat lijden. Van de Kraats Advocatuur regelt dit proces graag voor u, zodat u zich kunt bezig houden met uw herstel.

Lees meer over letselschade »

Advocaat voor letselschade in Overijssel

Hoe gaan wij te werk? Wij brengen eerst een huisbezoek om uw letsel en schade te bespreken. Vervolgens stellen wij de veroorzaker van het ongeval, meestal een verzekeraar, aansprakelijk voor het ontstaan van het ongeval. Zodra de aansprakelijkheid is erkend komt uw schade voor vergoeding in aanmerking. Vervolgens wordt er medische informatie opgevraagd en wordt uw letsel beoordeeld. Belangrijk daarbij is om uw beperkingen in kaart te brengen, maar de gevolgen van het letsel voor de toekomst. Daarnaast wordt uw schade geïnventariseerd en worden er in de tussentijd financiële voorschotten aangevraagd bij de tegenpartij, zodat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken. Met name bij arbeidsongeschiktheid, het maken van medische kosten en/of hulp in de huishouding kan de schade snel oplopen. Door het combineren van de verschillende juridische, medische en rekenkundige disciplines zorgen wij voor een optimale schadevergoeding.

Van de Kraats Advocatuur in de regio Overijssel staat voor kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid op het gebied van letselschade. Dat is wel zo prettig in de onzekere tijd die u tegemoet kunt gaan na het oplopen van letselschade. Wij zijn werkzaam in alle gebieden van Overijssel, van Twente, Salland tot de Kop van Overijssel, van Deventer tot Enschede.

Advocaat nodig in regio Enschede of Hengelo?

Welke vorm van letselschade u ook opgelopen heeft, ons team van experts helpt u graag – kosteloos – met het verhalen van uw letschadezaak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het verhalen van uw schade in de omgeving van Overijssel. Twijfel daarom niet langer en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via 0547 – 38 23 77 of mail naar info@vandekraatsadvocatuur.nl.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton