Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade advocaat Twente

Een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout: het zijn allemaal zaken waarbij u ongevraagd slachtoffer kunt worden van letselschade. Bent u slachtoffer van letselschade? Dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat.

Van de Kraats Advocatuur is dé letselschade advocaat in Twente die – kosteloos – helpt met het verhalen van letselschade. Van de Kraats Advocatuur, hét letselschadekantoor met Twentse roots, heeft jarenlange ervaring heeft met het verhalen van letselschade.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade advocaat Twente?

Ik wil meer informatie »

Letselschadebureau in Twente

Na een ongeval zijn de juridische en financiële zaken waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt. Logischerwijs is het uw gezondheid waar u aandacht voor heeft, maar u staat meestal niet direct stil bij de juridische en financiële consequentie van een ongeval. Toch is het belangrijk niet te lang te wachten met het inschakelen van een letselschade advocaat in Twente, omdat de financiële gevolgen van een ongeval ingrijpend kunnen zijn.

Letselschade advocaat en andere specialisten in Twente

Bent u slachtoffer geworden van letselschade, dan helpen wij u graag met het verhalen van letselschade. Wij brengen graag een huisbezoek om uw letselschadezaak persoonlijk te bespreken. Tijdens dit huisbezoek zullen wij uw letsel en schade verder inventariseren. Wij stellen de verzekeraar aansprakelijk voor de gevolgen van het ongeval. Nadat de verzekeringsmaatschappij uw aansprakelijkheid heeft erkend komt uw schade voor vergoeding in aanmerking.

Van de Kraats Advocatuur beschikt over een eigen medisch adviseur om uw klachten en beperkingen in kaart te brengen (en de gevolgen van het letsel in de toekomst). Verder wordt samen met een rekenkundig expert uw schade geïnventariseerd en geclaimd. Bovendien regelen wij in de tussentijd financiële voorschotten, zodat u geen financiële zorgen hoeft te maken. De samenwerking van deze verschillende disciplines zorgt voor een optimale vergoeding van uw schade.

Lees meer over letselschade »

Wist u bovendien dat het inschakelen van deze specialisten u niets kost? Indien de aansprakelijkheid door de verzekeringsmaatschappij is erkend dient de verzekeringsmaatschappij, naast uw schadevergoeding, de kosten voor het inschakelen van onze experts te vergoeden. U kunt daarom kosteloos gebruik maken van een letselschade advocaat, een medisch adviseur en een rekenkundig expert. Er is daarom geen enkele reden te wachten met het inschakelen van uw letselschade advocaat in Twente.

Goede raad van uw letselschade advocaat

Van de Kraats Advocatuur vindt het belangrijk dat u zich kunt richten op uw herstel. Van de Kraats Advocatuur zorgt voor persoonlijke betrokkenheid en maakt uw schade snel inzichtelijk, zodat u zich financieel geen zorgen hoeft te maken. Dit komt uw herstelproces ten goede.

Letselschade advocaat Twente inschakelen

Bij van de Kraats Advocatuur bent u verzekerd van een optimale schaderegeling en schadevergoeding. Kwaliteit, gratis rechtsbijstand en persoonlijke betrokkenheid staan hoog in het vaandel bij dé letselschade advocaat in Twente. Wacht niet langer en neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Bel naar 0547 – 38 23 77 of stuur een mail naar info@vandekraatsadvocatuur.nl.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton