Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade Twente

Bent u slachtoffer van een ongeval? Een ongeval kan ingrijpende gevolgen voor u hebben. Naast het letsel wat u heeft opgelopen kunt u ook financiële schade lijden door een ongeval. U kunt bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken, hulp in de huishouding nodig hebben of hoge medische kosten moeten maken. Letselschade, en nu? Van de Kraats Advocatuur is hét advocatenkantoor in Twente dat u helpt bij het verhalen van letselschade.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade Twente?

Ik wil meer informatie »

Letselschade Twente: ongeluk zit in een klein hoekje

Een ongeval kan in een klein hoekje zitten, maar kan grote gevolgen voor u hebben. Een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, medische fout, schade door een dier of schade door een gebrekkig product. Er bestaan allerlei soorten ongevallen waarbij u betrokken kunt raken.

Schadevergoeding bij bedrijfsongeval en verkeersongeval

Verkeersongevallen en bedrijfsongevallen zijn daarbij de meest voorkomende ongevallen. Voor deze verschillende soorten ongevallen gelden diverse rechtsregels.

Verkeersongeval
In het verkeer gebeuren dagelijks ongevallen, bijvoorbeeld achterop aanrijdingen, voorrangsfouten en ongevallen met fietsers en voetgangers. Er gelden speciale regels in het verkeersrecht, met name voor zwakkere verkeersdeelnemers (voetgangers en fietsers) gelden beschermende regels.

Bedrijfsongeval
Heeft u bijvoorbeeld tijdens uw werktijd letsel opgelopen, dan is uw werkgever in veel gevallen aansprakelijk voor het ontstaan van het bedrijfsongeval. Hier geldt dan onder andere het leerstuk van werkgeversaansprakelijkheid. Verder is het vaak belangrijk dat de relatie tussen u, als werknemer, en de werkgever niet onder druk komt te staan. Belangrijk daarbij is om te weten dat de werkgever meestal verzekerd is voor een dergelijke aansprakelijkheid, zodat de schaderegeling kan plaatsvinden met de verzekeraar en niet meer met uw werkgever.

Uw letselschade advocaat in Twente helpt u graag – kosteloos – met het verhalen van uw letselschade, zodat een optimale schadevergoeding is gewaarborgd.

Lees meer over letselschade »

Letselschade vergoed in Twente

Om uw letselschadezaak op te starten nemen wij contact op met de veroorzaker van het ongeval, meestal een verzekeraar. Zodra de verzekeringsmaatschappij de aansprakelijkheid heeft erkend, komt u schade voor vergoeding in aanmerking. Vervolgens vragen we de medische informatie op en laten we deze beoordelen door onze eigen medisch adviseur. Belangrijk is daarbij te beoordelen welk letsel gevolgen kan hebben in de toekomst, bijvoorbeeld een verhoogde kans op slijtage. Verder berekent een rekenkundig expert uw (toekomstige) schade. Door de samenwerking van deze disciplines wordt uw letselschadezaak optimaal behartigd.

Het is daarbij goed om te weten dat de kosten voor het inschakelen van de letselschade advocaat, de medisch adviseur en rekenkundig expert eveneens door de verzekeringsmaatschappij worden vergoed. Het inschakelen van ons kantoor kost u dus niets. U wordt dan bijgestaan door een Twentse letselschadeadvocaat die een optimale schadevergoeding voor u claimt. Dat is wel zo geruststellend, u heeft namelijk al genoeg zorgen aan uw hoofd.

Advocatenkantoor bedrijfsongeval of verkeersongeval in Twente

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval of verkeersongeval in Twente? Wacht niet te lang en stel uw belangen veilig. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verder adviseren.

Van de Kraats Advocatuur is een advocatenkantoor gevestigd in de regio Twente en is gespecialiseerd in letselschade. Meer weten? Bel 0547-38 23 77 of mail naar info@vandekraatsadvocatuur.nl.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton