Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade advocaat Overijssel

Letselschade, en nu? Letselschade is een scenario waar u meestal geen rekening mee houdt, maar wat ieder van ons kan overkomen. De gevolgen van letselschade zijn over het algemeen ingrijpend. U loopt letsel op en kan daarbij bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raken, u dient hoge medische kosten te betalen en u heeft hulp in de huishouding nodig. Hierdoor kunt u financieel in de problemen komen. Van de Kraats Advocatuur helpt u – kosteloos – met het verhalen van letselschade. Stel uw rechten veilig en laat u bijstaan door een letselschade advocaat in Overijssel.

Van de Kraats Advocatuur is hét kantoor dat gespecialiseerd is in het verhalen van letselschade in Overijssel. De letselschade advocaat bij Van de Kraats pakt het schaderegelingsproces voor u op en regelt een optimale schadevergoeding. U kunt vervolgens uw aandacht richten op datgene wat het belangrijkst voor u is: een voorspoedig herstelproces.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade advocaat Overijssel?

Ik wil meer informatie »

Advocatenkantoor in omgeving van Hengelo en Enschede

Van de Kraats Advocatuur is in Overijssel actief in de gehele regio. Wij staan u graag bij met juridisch advies. Of u nu in Hengelo, Enschede, Oldenzaal of een andere plaats woonachtig bent, ons advocatenkantoor heeft Twentse roots en beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van letselschade.

Rechtshulp van letselschade advocaat in Overijssel

Waarom rechtshulp van een letselschade advocaat in Overijssel? Letselschade betreft een rechtsgebied waarbij naast juridische kennis ook specifieke kennis op medisch gebied en rekenkundig gebied vereist is. Elke zaak is anders en betreft maatwerk. Bij letselschade kunnen de financiële gevolgen voor een slachtoffer groot zijn, zeker bij arbeidsongeschiktheid. Van de Kraats Advocatuur in Overijssel is gespecialiseerd in letselschade en helpt u met professioneel advies. Of u nu slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout, dan wel een ander ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, dan is rechtshulp van een letselschade advocaat in Overijssel een vereiste.

Lees meer over letselschade »

Gratis juridisch advies dankzij aansprakelijkheid tegenpartij

Prettig om te weten is dat wij in veel gevallen kosteloos voor u kunnen werken. Dat komt omdat de Nederlandse rechtspraak en wet voorschrijft dat de aansprakelijke partij (meestal een verzekeraar) de verantwoordelijkheid draagt voor het vergoeden van uw schade, maar ook de kosten voor rechtsbijstand. Hierdoor worden de kosten voor het inschakelen van een letselschade advocaat, een medisch adviseur en een rekenkundig expert vergoed.

In de praktijk betekent dit dat inschakeling van Van de Kraats Advocatuur u niets kost en u bent  verzekerd van deskundige hulp bij het verhalen van uw letselschade in Overijssel.

Letselschade advocaat in Overijssel inschakelen

Heeft u letselschade opgelopen? Aarzel dan niet en laat u bijstaan door onze letselschade advocaat in Overijssel. Advocatenkantoor Van de Kraats Advocatuur beschikt over alle vereiste keurmerken op  het vakgebied van letselschade en is hiermee aantoonbaar een betrouwbare partij om u te helpen. Kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en gratis rechtsbijstand zijn de redenen om Van de Kraats Advocatuur in te schakelen.

Wij zijn er voor u. Meer weten over dé letselschade advocaat in Overijssel? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden via info@vandekraatsadvocatuur.nl of bel ons op 0547 – 38 23 77.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton