Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade Gelderland

Veel ongevallen lopen zonder persoonlijk letsel af. Gelukkig. Wat moet u doen als u door het ongeval letsel heeft opgelopen en u klachten houdt. Dan lijdt u letselschade. Van de Kraats Advocatuur is gespecialiseerd in letselschade en expert in het verhalen van uw letselschade.

Van de Kraats Advocatuur is al jarenlang actief voor cliënten die letselschade in Gelderland of omgeving hebben opgelopen. Als slachtoffer wordt u (ongevraagd) geconfronteerd met letsel en schade, waarbij financieel de spanningen hoog kunnen oplopen. Een betrouwbare letselschadeadvocaat in Gelderland helpt u met het verhalen van deze schade. Van de Kraats Advocatuur licht het volgende toe.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade Gelderland?

Ik wil meer informatie »

Advocaat in Zutphen en omgeving

Wij weten hoe belangrijk goede rechtsbijstand is en hanteert daarom een heldere werkwijze. Hierbij staan kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid voorop. Zo werken wij niet alleen met een ervaren advocaat, maar ook met een medisch adviseur en een rekenkundig specialist. Dit ingespeelde team staat voor u klaar om u de benodigde rechtshulp te verlenen bij letselschade. Bent u slachtoffer geworden van letselschade in de omgeving van Zutphen, Apeldoorn of Arnhem, of een andere locaties in de provincie Gelderland, wij staan u graag bij.

Wij bezoeken u graag thuis om samen met u de letselschadezaak te bespreken. Hierdoor zijn de lijnen kort en kunnen wij u voortvarend helpen met het verhalen van uw letselschade.

Rechtsbijstand zoeken bij letselschade in Gelderland

Wij verlenen in elke zaak maatwerk. Elke zaak is anders en dit vereist specifieke kennis. Als u letselschade in Gelderland oploopt, maakt het bijvoorbeeld een verschil of dit het gevolg is van een ongeluk op het werk of een medische fout. Bij bedrijfsongevallen geldt bijvoorbeeld het leerstuk werkgeversaansprakelijkheid en bij medische fouten gaat het bijvoorbeeld geldt het leerstuk van het redelijk en bekwaam handelen van een arts.

De experts van Van de Kraats Advocatuur weten exact welke stappen in elke situatie zijn vereist en kunnen goed inschatten wat uw juridische kansen zijn. Ook zijn wij als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Uw letselschade in Gelderland wordt dan optimaal geregeld.

Lees meer over letselschade »

Gratis rechtshulp van gerenommeerd advocatenkantoor

Hoeveel kost het inschakelen van een letsel expert? In de meeste gevallen niets. Hoe kan dat? De rechtspraak in Nederland schrijft voor dat de aansprakelijke partij verantwoordelijk is voor het vergoeden van eventueel geleden schade van het slachtoffer. Hieronder vallen ook de kosten van rechtsbijstand, de zogenaamde buitengerechtelijke kosten. Deze worden als schadepost gezien en daarom meegenomen in de vergoeding van uw schade. Dat betekent dat niet u, maar de tegenpartij (meestal een verzekeraar) de kosten van de letselschade expert in Gelderland dient te betalen.

Dit zorgt ervoor dat de diensten van ons letselschadekantoor u niets kost. Hierdoor heeft u ook recht op het best mogelijke juridische advies.

Letselschade in Gelderland?: onderneem tijdig actie

Bent u slachtoffer van letselschade in Gelderland? Wacht de ontwikkelingen dan niet af, maar neem na een ongeval zo spoedig mogelijk contact op met een letselschade advocaat in Gelderland. Van de Kraats Advocatuur pakt uw zaak graag op. Hoe eerder wij aan het werk gaan, hoe minder financiële schade u lijdt en hoe sneller u zekerheid heeft over de uitkomst.

Wilt u meer informatie aanvragen over onze dienstverlening op het gebied van letselschade in Gelderland? Wij vertellen graag aan u wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur nu direct een mail naar info@vandekraatsadvocatuur.nl of bel ons op 0547 – 38 23 77. U bent altijd welkom op ons kantoor voor een oriënterende afspraak.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton