Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade Almelo

Bent u slachtoffer geworden van letselschade? Een ongeval kan ingrijpende gevolgen hebben voor u. U kunt bijvoorbeeld ernstig letsel oplopen, maar het ongeval kan ook vervelende financiële gevolgen voor u hebben. Van de Kraats Advocatuur, dé letselschadespecialist in de regio Almelo, helpt u met het verhalen van letselschade.

U kunt op verschillende manieren betrokken raken bij een ongeval, bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout. Van de Kraats Advocatuur beschikt over een letselschade advocaat die u – kosteloos – helpt met het verhalen van uw letselschade.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade Almelo?

Ik wil meer informatie »

Advocatenkantoor in de buurt van Haaksbergen en Hengevelde

Bij Van de Kraats Advocatuur is de letselschade advocaat niet alleen werkzaam in Almelo, maar in de gehele regio Overijssel. Of u nu in Haaksbergen, Hengevelde of Rijssen woont, de letselschade advocaat bezoekt u graag thuis om uw zaak te bespreken.

Van de Kraats Advocatuur is een gespecialiseerd letselschadekantoor die u helpt met het verhalen van letselschade. Wij werken met een gevarieerd team van experts, zoals een medisch adviseur en rekenkundig expert. Door deze samenwerking van verschillende disciplines kan uw letselschade advocaat in Almelo u de optimale rechtsbijstand leveren. U krijgt de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Letselschade door bedrijfsongeval in Almelo

Een ongeval zit in een klein hoekje. Men kan op verschillende wijze letsel opgelopen. Een verkeersongeval en bedrijfsongeval zijn veel voorkomende soorten letselschade. Krijgt u op uw werk in Almelo bijvoorbeeld te maken met een bedrijfsongeval, dan gelden er juridisch gezien andere regels, dan wanneer u te maken krijgt met een verkeersongeval. Onze advocaten weten als geen ander op welke wijze zij u kunnen adviseren bij het verhalen van uw letselschade.

Wij staan slachtoffer van diverse soorten letselschade bij. Denk hierbij onder aan verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, overlijdensschade, ongevallen met gevaarlijke stoffen, productaansprakelijkheid, schade door gebrekkige zaken, medische fouten en ongevallen met dieren. Staat uw schadesoort niet in de lijst? Geen nood, we bekijken graag met u op welke wijze wij uw schade kunnen verhalen.

Lees meer over letselschade »

Letselschadevergoeding en kosteloze rechtshulp

Als u onze rechtsbijstand inschakelt, zullen we samen met u uw letselschade inventariseren en informeren wij u uitgebreid over de schadeposten en de vervolgstappen in uw letselschadezaak.  Vervolgens nemen wij contact op met de verzekeraar van de veroorzaker, omdat er geen misverstand moet bestaan over de aansprakelijkheid.

Na erkenning van de aansprakelijkheid regelen wij direct een financieel voorschot voor u, zodat u zich verder kunt richten op uw herstel.

Onze rechtsbijstand is kosteloos, aangezien de verzekeringsmaatschappij de kosten voor rechtsbijstand ook dient te vergoeden. Hierdoor kost het inschakelen van een letselschade advocaat te Almelo u niets en bent u verzekerd van juridisch advies van de hoogste kwaliteit. Een geruststellende gedachte.

Letselschade in Almelo: claim uw schadevergoeding

Heeft u te maken met letselschade, dan is het verstandig direct tot actie over te gaan. Hoe sneller u ons kantoor benadert, hoe beter wij u kunnen helpen. Wij kunnen u vrijblijvend informeren, dus twijfel niet om bij letselschade in Almelo of omgeving contact met ons op te nemen.

Van de Kraats Advocatuur staat voor u klaar voor het verhalen van letselschade in Almelo en omgeving. Neem contact met ons op via 0547 – 38 23 77 of mail naar info@vandekraatsadvocatuur.nl.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton