Van de Kraats: Specialisten in letselschade | Direct contact: Bel 0547 - 38 23 77

Uw advocaat, gespecialiseerd in letselschade.

Letselschade Deventer

Bent u slachtoffer geworden van letselschade in Deventer?

Letselschade is schade die u oploopt na een ongeval, bijvoorbeeld door een verkeersongeval, bedrijfsongeval, een valpartij of een ongeval met dieren. In de meeste gevallen lopen deze ongelukken goed af, maar soms loopt u blijvend letsel op. Zeker bij flink lichamelijk letsel, waar veel medische behandelingen noodzakelijk zijn en/of bij arbeidsongeschiktheid, kunnen deze kosten hoog oplopen. In Deventer en omgeving is Van de Kraats Advocatuur uw helpende hand bij het berekenen en het claimen van een schadevergoeding bij de verantwoordelijke partij (meestal een verzekeraar).

U kunt in aanmerking komen voor een letselschadevergoeding indien het ongeval is veroorzaakt door een derde. Ons advocatenbureau in de regio Deventer helpt u met het verhalen van deze letselschade.

Meer informatie

Wil je meer weten over Letselschade Deventer?

Ik wil meer informatie »

Letselschade in Deventer afhandelen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval, neem dan direct vrijblijvend contact op. We komen graag vrijblijvend langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw letsel en maken we een inschatting van de geleden schade en bespreken we de schade die u in de toekomst kunt oplopen, bijvoorbeeld door gedeeltelijke of gehele arbeidsongeschiktheid, inschakelen van huishoudelijke hulp en/of medische kosten.

Na de inventarisatie neemt onze advocaat in Deventer contact op met de verzekeraar van de veroorzaker om de schade te regelen. Medische informatie wordt opgevraagd en de schade wordt berekend voor het slachtoffer. In de tussentijd worden financiële voorschotten aangevraagd, zodat het slachtoffer financieel zich niet ongerust hoeft te maken. Hierdoor kan het slachtoffer zich focussen op het herstel en worden de onzekerheden voor het slachtoffer weggenomen.

Rechtsbijstand zoeken

Is het inschakelen van een letselschade advocaat in Deventer duur? Bij Van de Kraats Advocatuur werkt een team met een advocaat, een medisch adviseur en een rekenkundige samen om uw letselschade te berekenen. Wist u dat de verzekeringsmaatschappij, naast uw schade, ook deze kosten dient te vergoeden? Het inschakelen van ons kantoor kost u dus niets.

De kosten voor rechtsbijstand vallen namelijk ook onder de schade die u oploopt. Rechtsbijstand dus voor u is dus volledig kosteloos. Uw letselschade advocaat te Deventer kan u kosteloos bijstaan en regelt voor u een optimale vergoeding voor uw letselschade. Het inschakelen van ons kantoor in Deventer is dus voor elk slachtoffer van letselschade toegankelijk.

Lees meer over letselschade »

Maximale dekking bij letselschade in Deventer

Uw letselschadezaak loopt net zolang als uw herstelproces duurt of totdat de laatste medische behandelingen afgerond zijn. Hierna kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke berekening maken van uw totale kosten, waardoor er een maximale dekking geregeld kan worden. Voordat wij overgaan tot sluiting van uw zaak zorgen we ervoor dat onze medisch adviseur een oordeel heeft gegeven over de prognose van uw letsel. Hiermee worden de medische risico’s naar de toekomst bepaald, bijvoorbeeld een verhoogde kans op slijtage.

Door de rechtsbijstand en de optimale schadevergoeding kunnen wij u garanderen dat uw herstelproces zo zorgeloos mogelijk verloopt. Daarnaast beschikken wij over de keurmerken op het gebied van letselschade, zodat u er zeker van bent dat uw zaak professioneel en vakkundig wordt behandeld.

Soorten letselschade in Deventer

Letselschade bestaat in vele vormen. In Deventer behandelen wij alle voorkomende soorten letselschade, waaronder verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, beroepsziekten (zoals OPS en RSI), medische fouten, gebrekkigheid (gladde vloeren, onverzorgde wegen), gevaarlijke stoffen zoals asbest, vervoerdersongevallen, ongevallen met dieren en schade door sport- en spelsituaties. Een overzicht van de schades die u kunt claimen, vindt u hier.

Ons kantoor in de regio Deventer staat graag voor u klaar om u te helpen met het verhalen van uw letselschade. Samen zorgen wij voor een complete afhandeling van uw zaak en een optimale schaderegeling. Met onze rechtsbijstand kunt u – kosteloos en zorgeloos – uw herstel ingaan. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

©2017 Van de Kraats | Webdesign: Webton